Održano predstavljanje zbirke priča "Dar anđela" Ane Prižmić

U četvrtak, 27. kolovoza 2020. u atriju Centra za kulturu Vela Luka održano je predstavljanje zbirke priča za djecu “Dar anđela” mlade zagrebačko- veloluške autorice Ane Prižmić.


17-godišnja Ana Prižmić svoju prvu zbirku priča napisala je da bi zabavila malu rođakinju, a svojim promjerom ukazuje nam da nikad nisi premlad da slijediš svoje snove.
“Dar anđela” zbirka je 18 kratkih priča sa univerzalnim temama i poukama iz kojih bi i odrasli mogli štošta naučiti. Jezik je razumljiv i jednostavan, prilagođen djeci, ali su teme dovoljno ozbiljne i zrele da se ove knjige uhvati svatko bez obzira na godine. Prijateljstvo se kroz ove priče predstavlja kao najdragocjeniji dar i utjeha u teškim životnim situacijama.
Anine priče nas uče da su obitelj, dom i prijateljstvo temelj svakog životnog puta te da se briga za drugoga i ljubav pružena bližnjemu stostruko vraćaju. Moderator predstavljanja bio je Domagoj Jakopović Ribafish, poznati bloger. Priče je čitala Nena Oreb, a glazbeni gost bio je Antonio Dragojević.

 


Ispis   E-mail