BOŽIĆNI SREDNJOŠKOLSKI PARTY U CENTRU ZA KULTURU VELA LUKA

Učenici i nastavnici Srednje škole Vela Luka zajedno organiziraju Božićni party u suradnji s Centrom za kulturu Vela Luka u ponedjeljak, 20.12.2021.
Osmišljen je program koji će biti i edukativan i zabavan, a jedan dio programa otvoren je i za goste.
Program samostalno najavljuju i vode učenici.
 
Prvi dio programa je zatvorenog tipa zbog poštivanja epidemioloških mjera i odvijat će se u izložbenom prostoru Centra za kulturu. Tu će učenici predstavljati rad vježbeničkih tvrtki „Tiara“ i „Bomboncini“ te Erasmus projekte „Green Seeds“ i „Innovative Twiners Can Do More“. Nakon ovih predstavljanja slijedi kviz u kojem će prva tri mjesta osvojiti nagrade.
Nakon toga je modna revija tvrtke „Tiara“ na temu Božića i Nove godine.
 
Kako bi ovaj dio programa bio na nivou, surađivali smo s trgovinama „Ivona“ i „Kasandra“ iz Vele Luke te trgovina „Laura“ i „Koncept“ iz Blata kojima ovim putem zahvaljujemo. Ove trgovine su učenicama manekenkama posudile haljine za reviju, a profesionalna vizažistica Lea Berković će im pomoći sa savjetima i šminkanjem.
 
Za kraj prvog dijela programa je Kahoot kviz u kojem će tri najbolja učenika osvojiti nagrade, a u kvizu su pitanja iz raznih područja (povijest, financije, aktualna događanja, sport i drugo).
Drugi dio programa otvoren je za sve koji nas žele posjetiti, a odvijat će se u dvorištu Centra za kulturu Vela Luka s početkom u 12 h. Tu će biti izložbeni i prodajni štandovi na kojima ćete moći zaigrati nagradne i natjecateljske igre i osvojiti simpatične poklone, a moći ćete i kupiti božićne kolačiće naših kuhara. Navratite u Centar za kulturu u ponedjeljak, 20.12. oko 12 h i uživajte s nama u božićnoj atmosferi.
Čestit Božić i sve najbolje u 2022. godini žele vam Srednja škola Vela Luka i Centar za kulturu Vela Luka.