BOŽIĆNI SREDNJOŠKOLSKI PARTY U CENTRU ZA KULTURU VELA LUKA

Učenici i nastavnici Srednje škole Vela Luka zajedno organiziraju Božićni party u suradnji s Centrom za kulturu Vela Luka u ponedjeljak, 20.12.2021.

Javna nabava

„Temeljem stavka 2. članka 80. Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16) Centar za kulturu Vela Luka, kao javni naručitelj, obvezan je na svojim internetskim stranicama objaviti popis gospodarskih subjekata s kojima ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi zbog sukoba interesa.

Temeljem izjava koje su dali predstavnici naručitelja, Centar za kulturu Vela Luka smije sklapati ugovore o javnoj nabavi sa svim gospodarskim subjektima.

U svakom postupku javne nabave, u dokumentaciji o nabavi se objavljuje popis gospodarskih subjekata, s kojima Centar za kulturu Vela Luka ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi, ovisno o tome koje su osobe imenovane kao predstavnici naručitelja u tom postupku nabave.“

„Temeljem članka 28. Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16), Centar za kulturu  Vela Luka u obvezi je objaviti u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske (EOJN RH) Plan nabave i registar ugovora, na sljedećoj internet stranici:

https://eojn.nn.hr/Oglasnik/


DOKUMENTI:

Plan javne nabave za 2021. g.

Plan javne nabave za 2022. g.

Predstavljena zbirka dijalektalne poezije “Vonji ditinstva” autorice Marice Žanetić Malenice

U organizaciji Narodne knjižnice “Šime Vučetić” i Centra za kulturu Vela Luka, u ponedjeljak, 12.07.2021. je predstavljena zbirke dijalektalne poezije “Vonji ditinstva” autorice Marice Žanetić Malenice.

Obilježavanje Međunarodnog dana muzeja

Povodom Međunarodnog dana muzeja koji se svake godine obilježava 18. svibnja s ciljem promicanja kulturne baštine i muzejskih ustanova, vodimo vas na arheološki lokalitet Gudulija/Beneficij kako bi vas upoznali s važnošću ovog vrijednog antičkog nalazišta na području Vele Luke.